Deelnemersinfo

Tijdregistratie
Wij gebruiken het IPICO Sports tijdregistratiesysteem van AV PEC. Het voordeel van dit systeem is de accurate tijdwaarneming en de mogelijkheid voor een razendsnelle verwerking van de tijden. Het is een internationaal gebruikt systeem, onder andere gebruikt bij de marathons van London en Tokyo. De uitslagen worden gepubliceerd op www.uitslagen.nl.
De chip wordt d.m.v. een bijgeleverde tiewrap aan de veters bevestigd. Er kan niet met eigen chip gelopen worden. Na de wedstrijd dient de chip weer ingeleverd te worden. Bij de finish staan enkele vrijwilligers om de chips in te nemen. Voor een verloren chip wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Startnummer
Het startnummer dient voorop je shirt vastgespeld te worden met de bijgeleverde speldjes. Na afloop mag je het startnummer houden!

Parcours
Het parcours van de 4 mijl is gecertificeerd door de Atletiekunie en is dus precies 6.436 km lang. Je kan dus een echt persoonlijk record lopen!

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeerplaats is bij de Rabobank, Bergerslag 1. Inwoners van Staphorst worden verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen. De start en finish zijn aan de Binnenweg tussen het gemeentehuis en het marktplein.

Omkleden
Er zijn 2 omkleedtenten bij de inschrijving waar je je spullen achter kunt laten. Deze worden niet bewaakt. Ook kun je bij de sportschool Inshape  spullen achterlaten. Bij Inshape zijn ook kluisjes waar je spullen achter kunt laten. I.v.m. sluiting van de sportschool wel graag voor 21.00 uur de spullen ophalen.

Beloning
Elke deelnemer ontvangt een medaille bij de finish!

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Hoofdsponsor

Budget-bestrating.nl

Organisatie

AG '85

Sponsoren